MKP Bouw. Elke klus toevertrouwd.

20140304_113445 20140304_113501 Trap kelder 2 trap3 IMG_8245 IMG_8246Naast alle op deze site genoemde segmenten showt MKP Bouw aanvullend bouwprojecten die wij naar tevredenheid hebben mogen verzorgen. Houd deze portfolio met regelmaat in de gaten want MKP Bouw uit Moerkapelle is koploper in de bouwwereld als het gaat over het winnen van aanbestedingen en opleveren daarvan. Gert Bakker en zijn team is klaar voor uw project!

Toegangsdeur tot het terras

In Utrecht hebben we een woning met terras, voorzien van een mogelijkheid om ook van het terras te kunnen genieten. We hebben een gedeelte van het kozijn en het daaronder gelegen metselwerk weg gezaagd. In de ontstane ruimte is een kozijn met deur geplaatst, waardoor het terras bereikbaar werd. Op de scheiding met de buren […]

Bekijk dit project

Lounge ruimte

In Zevenhuizen hebben we mooie en sfeervolle lounge ruimte mogen realiseren. De lounge ruimte is in zijn geheel opgetrokken uit FSC goedgekeurd Douglas hout, de wanden zijn dichte gemaakt met de zogenaamde “potdeksel” methode. Onze opdrachtgever heeft er voor gekozen om het geheel in rustige kleuren te laten schilderen.

Bekijk dit project

Trap showroom

In deze showroom hebben we een eikentrap geplaatst die we in eigen huis hebben vervaardigd en geloogd, om het rustieke uiterlijk te verkrijgen. Verder is de trap voorzien van ouderwetse gietijzeren spijlen in zowel het traphek alsmede het hek op de overloop.

Bekijk dit project

Halfrond balkon – Zoetermeer

In Zoetermeer hebben we een halfrond balkon geplaatst bij een appartement op de eerste verdieping. Het staalwerk is voorzien van een poedercoating, waardoor het jaren lang onderhoud vrij is. Het balkon is met lijmankers aan de gevel bevestigd. Het hardhouten dek en de bijpassende markies, maken het tot een sfeervol geheel.

Bekijk dit project

Pergola Zevenhuizen

MKP Bouw heeft recentelijk een modern vormgegeven Pergola opgeleverd in natuurlijke en duurzaam materiaal.

Bekijk dit project

MKP Bouw – Badkamer

MKP Bouw bouwt met grote regelmaat badkamers in elke styling. Wilt u een “SPA achtige” badkamer of romantisch? MKP Bouw is benieuwd naar uw idee, u ook naar onze uitvoering?

Bekijk dit project

MKP Bouw – Aanbouw Boerderij

Of het gaat over een grote of kleine aanbouw, MKP Bouw zorgt ervoor dat uw project binnen het gestelde budget en conform planning opgeleverd wordt.

Bekijk dit project

MKP Bouw – Aanbouw

Aanbouw door MKP verzorgd.

Bekijk dit project